Racesport.nl partner van de week: Ten Kate Motoren Nieuwleusen

129
ten kate
Ten Kate Motoren Nieuwleusen

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Ten Kate Motoren, Nieuwleusen.

Ten Kate Motoren
Ten Kate Motoren biedt u een moderne showroom met alle nieuwe modellen van Honda. In de showroom zijn veel modellen te bezichtigen compleet afgemonteerd met originele Honda accessoires en 2 jaar fabrieksgarantie (5 sterren BOVAG). Of het nou om Tour, Allroad, Naked of Supersport gaat Ten Kate Motoren heeft het.

Ook verkoopt Ten Kate Motoren occasion motoren waarvan ruim alle merken zijn vertegenwoordigd en heeft men een ruim assortiment motoronderdelen en –accessoires voor onderhoud en reparatie van uw motorfiets.

Op de tweede verdieping heeft Ten Kate Motoren een 1200m2 kledingafdeling (met ruime lady’s en kids kledingcorner) vol wereldmerken en de laatste modetrends op motor gebied. Het vakkundige personeel staat voor u klaar met persoonlijke aandacht, service en kennis om u te helpen.

In de motorkleding outlet van Ten Kate vind je A-merken voor Outlet prijzen. Dit betekent kortingen tot wel 70%! Zeer recente collectie motorkleding voor knalprijzen!

Op de raceafdeling bevindt zich het Ten Kate Racing Yamaha World Superbike Team. Ten Kate behaalde World Supersport titels in 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 en 2010 en natuurlijk in 2014 met Michael van der Mark. Daarnaast werd in 2007 de World Superbike titel in de wacht gesleept met James Toseland.

Tenkateshop.com
Tenkateshop.com is de webshop van Ten Kate Motoren. Handig, want de webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Op Tenkateshop.com is alles te vinden wat met motoren te maken heeft. Tenkateshop.com biedt een zeer uitgebreid assortiment en hier komen nog dagelijks tientallen tot honderden producten bij. Ten Kate is altijd op zoek naar leveranciers om aan de vraag van de consument te kunnen voldoen. Mis je echter iets dan hoort men dat graag.

Op de site van Tenkateshop.com is motorkleding en accessoires kopen erg eenvoudig. Door middel van een overzichtelijk zoekmenu is je favoriete kledingstuk of onderdeel binnen enkele klikken gevonden. Het afronden van de bestelling gebeurt altijd in een beveiligde omgeving waardoor je gegevens veilig zijn.

Shoppen op Tenkateshop.com is niet alleen heel eenvoudig, maar het biedt ook extra voordelen. Wist je dat je bestelling boven de € 99,- gratis wordt verzonden binnen Nederland? Een ander groot voordeel is dat onze voorraad op de site nog vele malen groter is dan de voorraad in de winkel. En toch kunnen we snelle levertijden garanderen. Zo heeft Ten Kate op haar webshop accessoires en onderdelen voor vele merken en modellen en zijn vrijwel alle kledingstukken en helmen van hun leveranciers online te bestellen.

Ten Kate Motoren is te vinden aan de Rollecate 55, 7711 GG  in Nieuwleusen.

Telefoon:

  • Ten Kate Motoren: 0529-488810
  • Ten Kate Webshop  0529-488835

Web:

Ten Kate Motoren: www.tenkatemotoren.nl
Ten Kate Racing Products: www.tenkateracing.com
Ten Kate Shop: www.tenkateshop.com

Openingstijden Ten Kate Motoren:

  • Maandag-Woensdag: 09:00 – 18:00
  • Donderdag: 09:00 – 21:00
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 17:00

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App