De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: B.A.S. Mobiliteitsbeheer.

B.A.S. Mobiliteitsbeheer
B.A.S. Mobiliteitsbeheer is dé partner voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Zo kan u een auto drie tot maanden maanden in een Flex-lease oplossing kiezen. Vervolgens kan u doorgroeien naar een Short-lease aanbieding met een duur van drie tot zes maanden. Uiteindelijk volgt een volledig op maat gesneden Long-lease oplossing (twee jaar en meer).

Altijd de juiste oplossing
B.A.S. Mobiliteitsbeheer heeft een ruim aanbod voertuigen. Van een kleine auto naar een mooie middenklasser, tot en met een compleet ingerichte werkbus. En alles wat er tussenin past. Afhankelijk van uw wensen en eisen komt men altijd met een passend aanbod. Meestal zijn de factoren van invloed met name het aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. B.A.S. Mobiliteitsbeheer kijkt verder dan dat. De werkzaamheden en mogelijk nodige aanpassingen aan het voertuig zijn altijd bespreekbaar.

 B.A.S. Mobiliteitsbeheer gaat voor een optimale inzet van uw wagenpark!

• Hoge mate van flexibiliteit in vorm van vervoer en periode van gebruik
• Processturing en bewaking
• Aflevering op locatie
• Kilometerregistratie middels Track & Trace (geen bijtelling)
• Prijzen vanaf € 10,- per dag All-in
• Volledige ontzorging

Neem contact op met B.A.S. Mobiliteitsbeheer voor meer informatie en/of het maken van een persoonlijk afspraak waarin men de dienstverlening en de voordelen daarvan voor ú graag toelicht.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App