Ronald ten Kate te gast  in ‘Verhalencafé’ in het Kulturhus de Spil

1946
ronald-ten-kate
Ronald ten Kate | foto© Jan Timmerman

Woensdag 30 november is Ronald ten Kate, voormalig teammanager en tegenwoordig principal van het succesvolle Ten Kate Racing, te gast in het ‘Verhalencafé’ in het Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. Het wordt een avond met mooie en snelle (race) verhalen van over de hele wereld.

Ten Kate Racing is ruim 25 jaar actief in de wegracerij. De uitvalbasis van het team is het motordorp Nieuwleusen, waar de motorrijders-dichtheid in de top van Nederland staat. Nieuwleusen heeft naast Ten Kate Racing ook twee motorclubs, twee raceteams, en diverse actieve rijders in de motorsport.

In 2002 werd door Ten Kate Racing de eerste wereldtitel in het WK Supersport binnengehaald. Ook dit jaar werd Dominique Aegerter in de kleuren van het Nederlandse team wereldkampioen, de twaalfde wereldtitel voor Ten Kate Racing.

Er valt veel te vertellen over het ontstaan van het team, de kampioenschappen, de coureurs, maar ook over de tegenslagen die het team kreeg te verwerken.

Wil jij ook graag weten hoe een raceweekend er uit ziet? Wat gebeurt er allemaal in de paddock? Hoe kom je aan de wereldtop, maar vooral hoe blijf je daar? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Kom dan woensdag 30 november naar Nieuwleusen! Het ‘Verhalencafé’ begint om 20:00 uur, maar het Grandcafé in Kulturhus de Spil is al geopend vanaf 19.15 uur.

Noot van de organisatie: Gelieve u aan te melden door een online ticket te kopen voor slechts €1,50 (incl. kop koffie & thee) – zo weten wij hoeveel gasten we mogen verwachten. Link ticketverkoop: www.despilnieuwleusen.nl
Bent u niet in staat om een e-ticket te kopen, stuur ons dan een e-mailbericht: [email protected].

Adres:
Kulturhus de Spil
Koningin Julianalaan 10
7711 KK NieuwleusenRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter