Sluit deuren en ramen voor een KicXstart vol zinvol geweld!

511
kicxstart

Waarom een V4 in een powercruiser stoppen of een supercharger in een naked? Nou, gewoon om dat het kan. Wij namen de Ducati Diavel V4 en Kawasaki Z H2 SE mee voor een blokje om en kwamen er bij terugkomst achter dat we onze veters konden strikken zonder te bukken. Dit en nog veel meer zinvol motorgeweld in de KicXstart van oktober!

Kawasaki Ninja ZX-4RR
Even lekker een potje toeren krijgt opeens een heel andere lading. De 400cc is terug, en hoe. Op naar Spanje voor een eerste kennismaking met Kawasaki’s kleine schreeuwlelijk!

Wat een portret: Randy Mamola
Publiekslieveling met groot hart; een onderonsje met 500cc-icoon Randy Mamola

BMW R 1300 GS
Koning, keizer, admiraal,… GS. De onbetwiste verkooptopper uit Duitse keuken krijgt z’n grootste update sinds jaren, wij pluizen het voor je uit.

Column Zonta van den Goorbergh
De ongefilterde kijk op GP-zaken van een van Nederlands grootste racetalenten

Classic GP op een ABSAF
Een garderobe vol mantels der liefde, sfeer en kameraadschappelijkheid. Verslag van een turbulente reünie met Team ABSAF…

Ducati Diavel V4 vs. Kawasaki Z H2 SE
Muscle bikes voor als je even lekker buiten de lijntjes wil kleuren. Vraag is, welke kleurt met de meeste overtuiging, de rode of de groene?

5 Tips bij offroad rijden
Met het voorstellen van de nieuwe GS kan dit weleens van pas komen…

Ténéré Travel Trophy
Niet zomaar wat lusjes rijden maar écht onderweg zijn, in dit geval van Dreux bij Parijs via de Pyreneeën helemaal naar La Pueblo da Roda in Noord-Spanje

Tabac Classic GP
In 1993 won Kevin Schwantz zijn laatste TT van Assen, 30 jaar later keert de Texaan voor het eerst weer terug op Drentse bodem tijdens de Tabac Classic GP

Yamaha MT-125
Ondergeschoven kindje of maakt onbekend gewoon onbemind in een land waar je met B-rijbewijs niet in de buurt van een 125 mag komen?

Benelli Leoncino 800 vs. Moto Morini Seiemmezzo STR vs. CFMOTO 700CL-X
Wat afwerking betreft hebben de Chinezen een inhaalslag gemaakt. Maar wat als je met dit drietal afzakt richting de Ardennen, wat blijft er dan over? Vooral middelmaat, of toch klasse?

+ Gratis bijlage 100 jaar BMW Motorrad!

Dit en nog veel meer in de oktober editie van KicXstart, nu in de winkel of bestel ‘m hier!

cover-kicxstartOp maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.