Na een goede start van het seizoen viel de eerste Spaanse wedstrijd tegen voor Hugo, een goede prestatie tijden het WK in Jerez en de winst tijdens het EK in Assen waren tekenen dat Hugo de vorm al vroeg te pakken had in 2006.

 

Dat Hugo vervolgens in Albacete niet in zijn normale ritme kon komen was dan ook teleurstellend voor het team maar vooral voor hemzelf. De vierde wedstrijd die Hugo gaat rijden is alweer zijn tweede optreden dit jaar in het WK, nu met een wildcard op het circuit van Le Mans a.s. weekeinde.

Hugo heeft er weer erg veel zin in en hij geeft zelf aan dat de vorm er niet onder geleden heeft na de wedstrijd in Albacete. Woensdagmorgen vroeg pikken wij Hugo op in de Belgische Ardennen alwaar hij met school op kamp is en rijden dan door naar Le Mans.

In de Ardennen was een sportief programma opgesteld, dus heeft Hugo ook daar weer goed aan zijn conditie kunnen werken. Tevens is hij dan is enkele dagen ergens anders mee bezig als met de motorsport en dat is wel eens goed.

Wilco van de Pol is druk doende met de nieuwe oplegger voor het team, maar dat neemt nog zeker enkele maanden in beslag. Zodoende zijn wij voor de GP's aangewezen op alternatief transport. Tijdens de wedstrijd in Jerez was het Van Winkoop Racingteam die zijn truck ter beschikking stelde voor Hugo. Tevens heeft Gert van Winkoop daar zijn kookkunsten weer eens laten zien. Dit keer was Rene Brink van Remar Racing genegen zijn truck ter beschikking te stellen, onze Aprilia staat dan ook keurig in de Suzuki oplegger van Remar Racing. Chauffeur Johan Westerhof is reeds samen met zijn vrouw onderweg naar Le Mans.

Wij hopen op een goed weekeinde op Le Mans en zijn benieuwd of Hugo weer iets progressie kan maken ten opzichte van Jerez.

Vanuit Le Mans komen de nieuwsberichten weer van Tiny Kolsters van Racesport.nl die dit weekeinde ook op het circuit in Frankrijk aanwezig zal zijn.