Tentoonstelling Jasper Iwema en de TT Assen bij Fietsen en Koffie

154
jasper-iwema
Jasper Iwema (l) en Barry de Vries (r) tijdens de opening van de tentoonstelling Jasper Iwema en de TT Assen | foto© Harm de Boer

Voor het eerst in 75 jaar gaat de Dutch TT dit jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door. Om de sfeer van het motorsport evenement de komende week in de binnenstad van Assen enigszins levend te houden organiseert de bekende Asser tweewielerzaak Fietsen en Koffie de tentoonstelling: Jasper Iwema en de TT Assen.

Zaterdagochtend om 11:00 uur vond in de Asser tweewielerzaak Fietsen en Koffie de opening plaats van de tentoonstelling Jasper Iwema en de TT Assen. De openingshandeling werd verricht door Jasper Iwema zelf en Barry de Vries, medewerker van Fietsen en Koffie en mede-initiatiefnemer van het speciale TT-project in de winkel.

De tentoonstelling, waar allerlei memorabilia zoals racepakken, helmen, foto’s, archiefbeelden en de originele Aprilia Grand Prix machine van Nederlands meest succesvolle Grand Prix coureur van de afgelopen jaren en veelvoudig Dutch TT-deelnemer getoond worden is de gehele komende ‘TT week’ te bezichtigen in de winkel van Fietsen en Koffie, gevestigd aan de Groningerstraat 17a in de binnenstad van Assen.

De openingstijden zijn:

  • Maandag t/m donderdag van 08:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Een bezoek aan de tentoonstelling is zeer de moeite waard, en de koffie staat klaar.

Racesport.nl fotograaf Harm de Boer was zaterdagochtend aanwezig bij de opening en schoot o.a. de onderstaande plaatjes.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App