Tomas Vries vierde rijder Holland Motorstore Racing tijdens 24H Spa EWC Motos

640
tomas de vries
Tomas de Vries | foto© Holland Motorstore Racing

Het Nederlandse FIM Endurance World Cup team Holland Motorstore Racing heeft Tomás de Vries aangetrokken als vierde rijder voor de volgende week te verrijden 2023 editie van de 24H SPA EWC Motos.

Tomas de Vries, die als coureur actief was in zowel Spanje als ook Engeland, is door Holland Motorstore Racing aangetrokken als vierde rijder. De Vries zal naast de huidige drie vaste coureurs Jaivy Eikelenboom, Xavier van Duffelen en Martin van Ruitenbeek de rol vervullen als back-up (reserve rijder).

Tomas de Vries: “Ik ben erg enthousiast om samen met het nieuwe Holland Motorstore Racing Team deel te nemen aan de FIM EWC race op Spa Francorchamps. Ik ben erg benieuwd naar de rijervaring op hun Yamaha R1.”

De 2023 editie van de 24H Spa EWC Motos die in het weekend van 16 t/m 18 juni wordt verreden wordt het FIM EWC debuut voor De Vries.

Holland Motorstore Racing is een nieuwkomer in de EWC in 2023. Het team jaagt niet alleen op FIM Endurance World Cup-punten, maar komt ook in aanmerking voor de Dunlop Superstock Trophy. Het team eindigde tijdens de in april verreden openingsronde van het seizoen de 24 Heures Motos in Le Mans als 26e in het algemeen klassement en 14e van de deelnemende Superstock teams.

De 24H SPA EWC Motos bezoeken? Klik voor meer info en tickets: www.24hspamotos.comOp maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.