Tweede Nationale Motorbeurs: 10-11-12 februari in den Bosch

237

Motorseizoen 2006 start op 10, 11 en 12 februari met de 2e Nationale MOTORbeurs in de Brabanthallen te Den Bosch. De ÔGezelligste motorbeurs van NederlandÕ biedt dit jaar een nog breder scala aan primeurs, attracties, koopjes en sfeer.

Met ruim 150 exposanten en 20.000 m² beursoppervlakte is er op de Nationale MOTORbeurs van alles te zien op motorgebied, waar ook dit jaar weer duizenden motorliefhebbers en dagjesmensen van zullen genieten. De beurs biedt een compleet overzicht van de motorbranche, met tal van fraaie flonkerende motoren en talloze koopjes van betaalbare kwaliteit.







VIER THEMAÕs
De Nationale MOTORbeurs wordt dit jaar gekenmerkt door een thematisering van de beursvloer. De vier verschillende themaÕs en categorie‘n in motorland hebben allemaal een eigen plaats. Zo is er een plein voor noppenspecialisten en de chroom en glitter liefhebbers komen aan hun trekken in de chopper-hoek. De themaÕs worden ook uitgedragen door de standhouders, tijdens de diverse spectaculaire demonstraties, vanzelfsprekend ook op het evenementen podium en zelfs in de catering, met een Toer-cafŽ, Off-Road bar, Harley-hoek en Race-cafŽ.

PIMP YOUR BIKE
Op de beurs worden demonstraties gegeven hoe je een motorfiets kunt ÔPIMPENÕ. Deze unieke manier van het verfraaien van je motorfiets wordt verzorgd door Motorhuis Langezwaag. Zij ÔpimpenÕ een motorfiets met bijvoorbeeld een doublebubble-ruit, Lucas rem-schakelset, ÔvalproppenÕ op assen, stuurhelften en zijkanten, diverse carbonfiber onderdelen en de exclusieve Alien remschijven. Alle bezoekers van de Nationale MOTORbeurs dingen ook mee naar een ÔpimpÕ-beurt voor hun motorfiets. Via een wedstrijd kunnen bezoekers zich opgeven om hun motorfiets te laten ÔpimpenÕ. Motorhuis Langezwaag, die diverse primeurs heeft waaronder de 195 pk sterke Suzuki GSXR1000K6, stelt voor 10 motoren een ÔpimpÕ-beurt ter beschikking.

VEILIGHEID EN PRIMEURS
Simon Vrijhoff van Freebike zal op een speciale slipondergrond in de 100 meter lange Brabanthal dagelijks een drietal antislipdemonstraties geven, waarbij de bezoekers kunnen zien hoe het is om een motorfiets uit de slip te halen. De motorrijders kunnen het verschil inschatten in remmen zonder ABS (en dus zich onderuit remmen, opgevangen door de steunwielen) en met ABS remmen en daarmee gewoon recht blijven. Want Veiligheid staat ook op de Nationale Motorbeurs Voorop! De slipdemoÕs worden gegeven met de nieuwste Kawasaki ER6N met ABS, het nieuwe 2006 model dat ŽŽn van de primeurs is, die op de Nationale Motorbeurs te zien zullen zijn.

CAPRIOLEN VAN STUNTKAMPIOEN
In dezelfde Brabanthal zal niemand minder dan Arian van Zweden afwisselend met de slipdemoÕs doldwaze capriolen uithalen tijdens zijn stuntshows. De 32-jarige Zeeuw werd met zijn team de afgelopen twee jaar Nederlands stuntkampioen in Amsterdam en tijdens de XTTreme Stunts op 2e Paasdag in Assen. De basisfiguren die Van Zweden tijdens zijn stuntshows zal laten zien zijn wheelies, stoppies, burnouts en balansfiguren, die hij zittend, staand en liggend op zijn Suzuki Bandit 1200 of zijn GSX-R600 doet, of zelfs met ŽŽn of twee passagiers, de lieftallige maar stoere dames Kim Crolla en Jolanda Pie.

WIN EEN FREEBIKE MOTORREIS
Let op! Het entreekaartje heeft mŽŽrwaarde! Als u de Nationale MOTORbeurs bezoekt en een kaartje aan de kassa koopt let dan goed op want dit kaartje heeft meerwaarde. Vul op de achterkant de gevraagde gegevens in en lever het kaartje in bij de stand van FreeBike (standnummer 1A026). Daar staat de nieuwste Yamaha FJR 1300 ABS waar U het kaartje in de zijkoffer kunt deponeren. U maakt dan kans op een Sauerland Tour. Deze vierdaagse motorreis in Duitsland wordt u aangeboden door FreeBike MotorTraining & Touring.

De Nationale MOTORbeurs is sinds vorig jaar een nieuw fenomeen in Nederland, waarbij de organisatie een evenement heeft neergezet waar de motorliefhebbers en racefans van smullen, maar wat ook een spannend uitje is voor gezinnen die normaal gesproken een koopzondag, woonboulevard of pretpark bezoeken.

SURF EN WIN!
De Nationale MOTOR beurs houdt tot en met 12 februari 2006 een speciale actie voor de bezoekers van haar website www.nationalemotorbeurs.nl . Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres in te vullen en aanvinken waar u kans op wilt maken, zoals een gratis entreekaart voor de Nationale MOTORbeurs, ŽŽn van de drie Xenalocks voor uw motor t.w.v. 79 euro of een Verhoogde Motorrijvaardigheidstraining van FreeBike Traffic Training Regio. Na 12 februari worden op de website de winnaars bekend. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de Nationale MOTORbeurs, zodat u van alle informatie en aanbiedingen op de hoogte blijft.

GRATIS EN BEWAAKT PARKEREN
De Brabanthallen beschikt over 4000 parkeerplaatsen. Tijdens De Nationale MOTORbeurs is er direct naast de ingang gratis bewaakt parkeren voor bezoekers met motor. Ook parkeren van uw auto tijdens de Nationale MOTORbeurs is geheel gratis!

ROUTE NAAR DE BRABANTHALLEN
De Brabanthallen zijn vanuit alle richtingen goed en snel bereikbaar. ‘s-Hertogenbosch is immers zeer centraal gelegen. Eenmaal in of bij ‘s-Hertogenbosch geven ANWB-borden u vanaf de A2 (Utrecht-Den Bosch) en vanuit alle andere richtingen duidelijk de richting naar de Brabanthallen aan. Op het complex vindt u meer dan voldoende ruimte om uw motor of auto te parkeren. De Brabanthallen beschikt over 4000 parkeerplaatsen. Reist u per openbaar vervoer, dan vindt u de Brabanthallen op loopafstand van het NS-station ‘s-Hertogenbosch-Centraal.

DATA, LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
Het tweede weekend van februari 2006 staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van de motorfiets tijdens de Nationale MOTORbeurs.

De beurs is op vrijdag 10 februari geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag 11 en 12 februari 2006 is de Nationale MOTORbeurs geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entree is Û 12,50 per persoon en kinderen onder de 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene, mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie, kijk op www.nationalemotorbeurs.nl

GROEPSKORTING
Groepen vanaf 20 personen komen in aanmerking voor groepskorting. De groepskorting bedraagt 2,50 euro per persoon. Wilt u zo vriendelijk zijn vooraf aan te geven dat u De Nationale MOTORbeurs met een groep wilt bezoeken, ongeveer aangeven met hoeveel personen u komt en op welke dag. Wij zorgen dan dat de kaarten voor u klaarliggen bij de informatiebalie zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Groepen kunnen zich voorafgaand aan de beurs aanmelden via e-mail: [email protected], fax 076-5653119 of per post De Nationale MOTORbeurs, Postbus 4752, 4803 ET Breda.

Bron: persbericht Nationale Motorbeurs
Bewerking: Evert Slager ([email protected])