Nadat we eerder al eens een kijkje namen in het mobiele appartement van Valentino Rossi, het imposante zwarte onderkomen van ‘the Doctor’ tijdens de Europese Grand Prix weekenden, is het dit keer de beurt aan het prachtige motorhome van Maverick Viñales.

Tijdens de Europese Grand Prix weekenden staan ze te pronken in de paddock, de Amerikaanse campers, de twee paddock hotels en baas boven baas een aantal imposante uitschuifbare trailers. Allemaal bedoeld voor de MotoGP coureurs om zich tussen de trainingen en kwalificaties door en voorafgaand aan en na afloop van de races terug te kunnen trekken en te kunnen genieten van enige privacy.

Lees ook: Video | Een kijkje in het MotoGP paddock appartement van Valentino Rossi

Gedurende de Grand Prix weekenden staan er vaak hordes mensen op en rondom deze prachtige objecten om ze te bewonderen. Heel veel fans vragen zich op dat soort momenten af, hoe zou het er van de binnenkant uitzien? Vanzelfsprekend is het een utopie om er ff binnen te lopen, maar met onderstaande video komt daar verandering in.

Onderstaand een kijkje in het prachtige, indrukwekkende en imposante mobiele onderkomen van Monster Energy Yamaha MotoGP Team coureur Maverick Viñales.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App