Nadat we eerder al eens een kijkje namen in het mobiele appartement van Valentino Rossi, het imposante zwarte onderkomen van ‘the Doctor’ tijdens de Europese Grand Prix weekenden, is het dit keer de beurt aan het prachtige motorhome van Maverick Viñales.

Tijdens de Europese Grand Prix weekenden staan ze te pronken in de paddock, de Amerikaanse campers, de twee paddock hotels en baas boven baas een aantal imposante uitschuifbare trailers. Allemaal bedoeld voor de MotoGP coureurs om zich tussen de trainingen en kwalificaties door en voorafgaand aan en na afloop van de races terug te kunnen trekken en te kunnen genieten van enige privacy.

Lees ook: Video | Een kijkje in het MotoGP paddock appartement van Valentino Rossi

Gedurende de Grand Prix weekenden staan er vaak hordes mensen op en rondom deze prachtige objecten om ze te bewonderen. Heel veel fans vragen zich op dat soort momenten af, hoe zou het er van de binnenkant uitzien? Vanzelfsprekend is het een utopie om er ff binnen te lopen, maar met onderstaande video komt daar verandering in.

Onderstaand een kijkje in het prachtige, indrukwekkende en imposante mobiele onderkomen van Monster Energy Yamaha MotoGP Team coureur Maverick Viñales.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App