Voorzitter TT Circuit Assen Arjan Bos: ‘Dutch TT gaat in 2021 sowieso door’

2011
peter-oosterbaan
TT-directeur Peter Oosterbaan (l) en TT-voorzitterArjan Bos (r) | foto© Jan Timmerman

De Dutch TT gaat in 2021 sowieso door, dat heeft bestuursvoorzitter van het TT Circuit Assen Arjan Bos onlangs laten weten in een interview met de regionale nieuwszender RTV Drenthe. Bos gelooft er zelfs in dat er eind juni gewoon weer 105.000 motorsportfans op de tribunes zullen zitten.

Het TT Circuit Assen is positief gestemd wat betreft het doorgaan van de 2021 editie van de Dutch TT, sterker nog het grootste eendaagse sportevenement van Nederland gaat komend seizoen sowieso door of het nou zonder publiek is of met een deel van het publiek of gewoon ouderwets.







Bestuursvoorzitter van het TT Circuit Assen Arjan Bos denk denkt dat zowel het circuit als organisator Dorna genoeg geleerd hebben van afgelopen jaar, een jaar waarin de Dutch TT ontbrak op de kalender van het MotoGP wereldkampioenschap.

Arjan Bos: “De TT gaat in 2021 sowieso door. Of het nou zonder publiek is of met een deel van het publiek of gewoon ouderwets. Wij hebben natuurlijk hoop op een vaccin en dat komt snel. Daarnaast worden de sneltesten steeds beter. Ik heb samen met m’n bestuur toch goede hoop dat we een gewone TT gaan draaien. In het ergste geval moet het zonder publiek. Eerlijk gezegd krijg je met een beetje publiek de sfeer er ook niet echt in. Dat hebben we ook bij de DTM en de Gamma Racing Day gezien. Maar de TT hoort gewoon met 105.000 mensen verreden te worden en daar wil ik voorlopig ook gewoon voor gaan.”

Onderstaand het gehele item welke Karin Mulder onlangs maakte voor RTV Drenthe.

Kaartverkoop TT 2021
De Dutch TT staat volgend jaar voor zondag 27 juni op de kalender. Voor de 202 editie waren al ruim 34.000 kaarten verkocht en die zijn in 2021 gewoon weer geldig. Bijna niemand vroeg de afgelopen maanden het geld terug. Vanaf wanneer de overige TT-kaarten worden verkocht, wordt op een later moment bekendgemaakt.

 



Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App