RACE-KIDS volgt logischerwijs de maatregelen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent geen groepsevenementen. Wel zijn de RACE-KIDS trainers beschikbaar voor individuele coaching op afstand, technische ondersteuning voor de motoren en voor marketingzaken. Meer hierover lees je in de onderstaande door RACE-KIDS opgestelde nieuwsbrief.

[1] Wat is RACE-KIDS?
RACE-KIDS is al jarenlang actief om kinderen vanaf zeven jaar te leren motorrijden. Het is geen probleem als je zelf geen motor hebt of nog nooit op een motor gereden hebt. Vanaf de eerste dag leert de RACE-KIDS organisatie de kinderen zelfstandig te laten rijden in een veilige en plezierige omgeving. In het pakket van RACE-KIDS zit tevens de huur van de kindvriendelijke motor, beschermende kleiding inclusief ondersteuning van ervaren begeleiders. Na de opstapfase is het mogelijk om bij RACE-KIDS door te groeien tot een ervaren rijder, misschien wel een beginnende coureur. RACE-KIDS organiseert kennismakingsdagen en evenementen door het hele land. In de winter rijden we op indoor kartbanen en vanaf het voorjaar gaan we naar buiten parcoursen. Meer informatie over wat RACE-KIDS is en doet vind je op onze website www.race-kids.nl.

[2] Geen groepsevenementen in april en mei
Vanwege de maatregelen van de overheid lijkt het tot eind mei niet mogelijk om groepsevenementen te organiseren. RACE-KIDS heeft daarom haar evenementen voor april en mei dan ook afgelast. Op de kalender, zie www.race-kids.nl/agenda, kan jij je wel alvast inschrijven voor de evenementen in juni en bijvoorbeeld de zomerkampen in de zomerperiode. Wanneer wij zeker weten dat deze evenementen door kunnen gaan, zullen wij uiteraard met een nieuwe update komen!

[3] Individuele coaching, technische ondersteuning & marketing
In deze periode kan RACE-KIDS wel andere services blijven aanbieden. Denk daarbij aan individuele coaching en begeleiding door onze trainers. Deze periode is een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld trainingen te evalueren. Ook is RACE-KIDS bereikbaar voor technische ondersteuning en revisie aan motoren. Wij kunnen een voedingsadvies opstellen en schema’s hiervoor opstellen. Zijn jullie als coureur in combinatie met het gezin voornemens om door te groeien in de motorsport wegrace, dan worden zaken als communicatie, marketing en sponsorbudget steeds belangrijker. Wil je kans maken om in de toekomst ook te racen op internationaal niveau, begin dan vroeg genoeg met deze punten. Ook hiervoor kan je terecht bij RACE-KIDS en haar service partners!

Bij interesse of meer informatie over één van bovenstaande punten kan je terecht bij Henk Schotman via info@race-kids.nl en +31(0)6 647 258 10.

RACE-KIDS wenst eenieder veel succes en sterkte in deze lastige periode. Let goed op elkaar en blijf bovenal gezond!

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App