Het uitzoeken van een motor, likkebaardend kijk je ieder weekend bij de dealer wat je volgende motor gaat worden. Je kijkt nog eens naar je helm en let even extra op de aanbiedingen tijdens de open dag van jouw dealer. Alleen wat doe je met je verzekering? Die sluit je af en daar kijk je niet meer naar om. Maar waarom niet? Je zorgverzekering bestudeer je ook ieder jaar, net als je energiecontract.

Een verzekering is in de basis een product wat je alleen nodig hebt als het fout gaat. Een goede verzekering maakt na een ongeval het verschil tussen snel weer op de weg zijn zonder zorgen of een financieel debacle. Daarom is het raadzaam om je motorverzekering periodiek eens door te lopen.

Vraag je daarbij af; hoe oud is de motorfiets en welke dagwaarde heeft de motor. Dus welke waarde verzeker ik? Wil ik bij het verlies van de motorfiets uit eigen middelen een nieuwe motor aanschaffen of wil ik dit risico afdekken via een verzekering? Via de website van Combi Motors kun je eenvoudig berekenen of je nog de juiste dekking hebt én of je iets kunt besparen op je motorverzekering.

Eenvoudig premie vergelijken
Het vergelijken van motorverzekeringen is heel eenvoudig via de vergelijkingssite van Combi Motors. Door het invullen van het kenteken en enkele persoonlijke gegevens heb je binnen enkele minuten een goed beeld van de juiste verzekering voor jouw motor. Heb je een klassieker, zijspan of custom motor? Uiteraard kan Combi Motors die ook verzekeren, hiervoor raadt menj aan om even telefonisch contact op te nemen via 0172-427035. Combi Motors voorziet je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen
Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via haar vergelijkingssite kan men je in één oogopslag de verzekeringspremie van meer dan 10 verzekeraars laten zien. Je kunt direct alles online afsluiten, maar de mensen van Combi Motors zitten voor je klaar als je wat extra advies wilt! Kijk direct op www.combimotors.nl  en bereken jouw premie en vergelijk de voorwaarden.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Zij hebben graag dat je belt! Combi Motors is te bereiken op 0172-427035, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mailen kan ook: info@combimotors.nl

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App