Ziggo Sport uitzending Indonesische Grand Prix zondag 15 oktober LIVE bijwonen?

3567
studio-ziggo-sport
Studio Ziggo Sport Racing | foto© Ziggo Sport

Wil jij zondag zondag 15 oktober de MotoGP uitzending van de Pertamina Grand Prix of Indonesia LIVE bijwonen vanuit de Ziggo Sport studio in Hilversum. Grijp dan nu meteen je kans en schrijf je snel in!

Tijdens de overzeese Grand Prix weekenden heeft Ziggo Sport dit jaar net als in 2022 weer een aantal speciale Ziggo Sport MotoGP uitzendingen. Ziggo Sport is voor deze uitzendingen op zoek naar MotoGP-fans, die het leuk vinden om een keer een uitzending LIVE vanuit de studio te beleven!

Als Racesport.nl mogen we in samenwerking met Ziggo Sport opnieuw een selecte groep motorsportfans uitnodigen om zondagochtend 15 oktober de MotoGP uitzending van de Pertamina Grand Prix of Indonesia vanuit de studio in Hilversum bij te wonen in. Lijkt je dit leuk, wees er dan snel bij want er is slechts plaats voor 25 MotoGP fans.

De uitzendingen zijn zoals altijd vanuit een studio op het Mediapark in Hilversum. Tijdens de uitzending wordt er een ontbijt verzorgd door Ziggo Sport. Het zal de MotoGP fan dus aan niets ontbreken tijdens uitzending! In tegenstelling tot de voorgaande keren staat deze uitzending volledig in het teken van de MotoGP en worden deze niet onderbroken door andere (auto) sporten.

De inschrijving voor de Pertamina Grand Prix of Indonesia is vanaf vandaag geopend. Inschrijven kan via de volgende link: www.ziggosport.nl/bezoek

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle tijden, praktische info, routebeschrijving etc. etc.

Tijdschema:

MotoGP Indonesië (zondag 15 oktober) VOL, alle plaatsen zijn vergeven

 • Uitzending: 08:00-10:30 uur
 • Verzameltijd: 07:30 uur
 • Eten: ontbijt inbegrepen (tijdens de race, 09:00 uur)

Ter info: De Moto3 en Moto2 races zullen dus niet in de studio te zien zijn, aangezien de voorbereidingen op de live-uitzending dan plaatsvinden.

De volgende inschrijvingen worden binnenkort geopend
Ook voor de drie volgende uitzendingen geldt hetzelfde aanbod, deze inschrijvingen gaan op een later tijdstip open.

MotoGP Australië (zondag 22 oktober)

 • Uitzending: 04:00-06:30 uur
 • Verzameltijd: 03:30 uur
 • Eten: ontbijt inbegrepen (tijdens de race, 05:00 uur)

MotoGP Thailand (zondag 29 oktober)

 • Uitzending: 07:00-09:30 uur
 • Verzameltijd: 06:30 uur
 • Eten: ontbijt inbegrepen (tijdens de race, 08:00 uur)

MotoGP Maleisië (zondag 12 november)

 • Uitzending: 06:00-08:30 uur
 • Verzameltijd: 05:30 uur
 • Eten: ontbijt inbegrepen (tijdens de race, 07:00 uur)

Zodra de inschrijvingen voor bovengenoemde uitzendingen opengaan zullen we dit melden middels een nieuwe update op deze site.Handige links Pertamina Grand Prix of Indonesia:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag


Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.


 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’