2024 editie KNMV trainingsdag TT Circuit Assen

1676
ruben-bijman
Ruben Bijman (17) foto© Randy van Maasdijk

Dinsdag 02 april vond op het TT Circuit Assen de 2024 editie plaats van de KNMV trainingsdag. Een groot aantal nationale – en internationale coureurs maakten gebruik van deze trainingsmogelijkheid om de nodige testkilometers te maken op het bekende Drentse circuit. Onderstaand een serie foto’s van deze dag.

Een groot aantal teams en coureurs kwamen dinsdag 02 april in actie op het TT Circuit Assen ter voorbereiding op het komende wegraceseizoen. Onder de deelnemers een groot aantal bekende namen waaronder het Pata Yamaha Ten Kate Racing Team, het Belgische MTM Kawasaki Team maar ook individuele wegracetoppers als Michael van der Mark en Pepijn Bijsterbosch gaven acte de presence.







Onderstaand een serie foto’s van de dag gemaakt door Racesport.nl Randy van Maasdijk. (voor een vergroting van de foto’s: 2024 KNMV Trainingsdag Assen)



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.