Voor het vijfde jaar op rij organiseren MOTORbeurs Utrecht en het TT-Circuit Assen de GridGirl verkiezing. Om dat te vieren gaat de winnares dit jaar voor een unieke prijs: niet alleen gridgirl zijn bij de MotoGP, maar ook nog eens bij het World Superbike wereldkampioenschap én het prestigieuze British Superbikes kampioenschap! De nummers twee en drie zijn straks ook als VIP te gast bij al deze evenementen, maar staan dus niet op die unieke plek op de grid!

Die ene gridgirl staat straks op de meest begeerde locatie van elke motorsportfan: de startgrid. Vlak voor de start van elke race draait dan alles om de coureur met jou daarnaast, als jullie samen omgeven worden door TV-cameraploegen en fotografen. Voor de enorme, uitverkochte tribunes sta jij zo in het hart van alle belangstelling, als ambassadrice van de ultieme glamour die bij de racewereld hoort. Dit jaar shine je niet alleen tijdens de Dutch TT Grand Prix, maar ook nog eens bij de populaire World Superbikes én British Superbikes. The Winner Takes It All!

De verkiezing kent ook dit jaar weer drie selectieronden, die beginnen met het insturen van een mooie, duidelijke foto via de speciale inschrijfpagina. Ook vragen we je dit jaar om een vlog/videoboodschap van maximaal 60 seconden, zodat men je gelijk al wat beter leert kennen. Die foto en video zijn best belangrijk, want aan de hand hiervan wordt door de vakjury een eerste selectie gemaakt! Voor de uitgekozen kandidaten volgt dan een digitale stemronde, waarin de Nederlandse motorsportfans drie dames selecteren op de stempagina van de MOTORbeurs Utrecht website. Voor deze drie finalisten is er op zaterdag 17 februari een kick-off bijeenkomst op het TT-Circuit Assen en komen daar in de aanloop naar MOTORbeurs Utrecht al volop in de spotlights te staan!

Op zaterdag 24 februari 2018 is dan de Grande Finale op MOTORbeurs Utrecht, waarna één gelukkige dame zich kan gaan opmaken voor die unieke Triple Grid van de MotoGP, WorldSBK en BSB.

Doe jij mee? Of je zus, je buurmeisje, je dochter of je vriendin? Geef je nu op of tip een ander, zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken met de kandidaten.

Inschrijven doe je hier!

Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 17 januari 2018.