Een overnachting op het TT Circuit Assen, een overnachting in een pitbox die omgebouwd is tot luxe pitstudio. Het kan……schrijf je in en wie weet ben jij binnenkort winnaar van deze unieke overnachting op het TT Circuit Assen gelegen in Drenthe, de Oerprovincie van Nederland.


Over de accommodatie
Het TT Circuit in Assen is sinds 1925 een begrip in de motorwereld met natuurlijk elk jaar de Dutch TT. Alle grote wegracekampioenen reden en wonnen op dit wereldberoemde circuit.

Nu heb je eenmalig de kans om er te slapen. Een pitbox, waar normaal gesproken gesleuteld wordt aan de motor van o.a. Valentino Rossi of Marc Marquez, wordt omgebouwd tot een luxe pitstudio. Kom overnachten in de ‘Cathedral of Speed’

Arrangement
Je wordt met een drankje ontvangen op het TT Circuit Assen in de pitbox, die speciaal voor deze gelegenheid een ware metamorfose ondergaat. Zodra je gesetteld bent, staat er een rondleiding over het beroemde circuit op het programma. ’s Avonds wordt er een diner geserveerd, waarna er heerlijk én passend in de pitstudio kan worden gerelaxt. Na de overnachting wacht er vervolgens nog een lekker ontbijt.

  • 2 personen
  • 1 overnachting
  • Inclusief diner en ontbijt
  • Drenthe, Assen

Dit arrangement kan in overleg worden geboekt, maar in ieder geval in de periode april-mei 2018. Schrijf je in voor deze unieke overnachting via www.oerbnb.nl

 

Lees ook:  Word Racesport.nl supporter en maak kans op fantastische prijzen