Het zal geen verrassing zijn maar ook de eerste ronde van het Bennetts British Superbike kampioenschap is afgelast. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten om de officiële test en de eerste ronde (beiden op Silverstone) uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet bekend. 

Ook het British Superbike kampioenschap is verhinderd door het coronavirus. De geplande officiële test (1 en 2 april) met anderhalve week daarna (10 t/m 12 april) de eerste ronde van het kampioenschap zijn uitgesteld. Net als alle andere kampioenschappen en evenementen zijn lastige tijden voor de organisatie en zal het later in het jaar, mocht de situatie in de wereld het toelaten, een complexe opdracht worden om alles passend te maken in de kalender.

Het eerste raceweekend van het Bennetts British Superbike kampioenschap op Silverstone is dus voorlopig uitgesteld en kan dus mogelijk later in het jaar nog ingehaald worden. De tweede op de kalender is Oulton Park in het weekend van 1 t/m 3 mei, het BSB raceweekend in Assen staat gepland in het weekend van 18 t/m 20 september.