Het MotoGP en WorldSBK seizoen is al weer van start gegaan. Maar naast deze twee WK competities zijn er vanzelfsprekend dit seizoen nog vele andere wegracecompetities. Download de speciale 2019 Racesport.nl wegracekalender zodat u dit seizoen niets hoeft te missen.

Als Racesport.nl redactie brengen we het laatste nieuws van een groot aantal wegracecompeties. Niet alleen van het MotoGP wereldkampioenschap, het World Superbike maar ook van tal van andere kampioenschappen als het FIM Endurance World Championship, WK Zijspannen, British Superbike Championship, IDM, FIM CEV Repsol, CIV, Road Racing, Alpe Adria Cup, IRRC, OW Cup, NK Junior Moto Racing, BeNeCup, ONK Zijspannen, NK Classics, ONK Supersport 300, Yamaha R3 Cup en RAP Holland.

Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers hebben we de kalenders van bovenstaande competities in één overzicht geplaatst, een overzicht welke te downloaden is via onderstaande link:

Download de kalender: Racesport.nl-kalenders2019

*De bovengenoemde kalender is opgemaakt aan de hand van de door de Racesport.nl redactie verkregen informatie. Er bestaat een mogelijkheid dat organisaties voor of tijdens het seizoen nog wijzigingen door zullen voeren.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App