Ducati Challenge 2021

85
ducati-challenge

Altijd al willen racen maar nooit de kans gekregen. Doe dan nu mee aan de Ducati Challenge, dé competitie voor Ducati liefhebbers die zichzelf en hun materiaal graag op vriendschappelijke en verantwoorde manier willen meten op het circuit.

De voorlopige kalender 2021 van de fameuze Ducati Challenge wegrace competitie bestaat dit jaar uit een voorjaarstraining én maar liefst 6 races op uitdagende binnen- en buitenlandse circuits.

De Ducati Challenge is al 16 jaar dé competitie voor Ducati liefhebbers die zichzelf en hun materiaal graag op vriendschappelijke en verantwoorde manier willen meten op het circuit. Als een ware ‘gentlemen’ wordt fel en respectvol om elke centimeter van de baan gestreden, terwijl in de paddock de sfeer meer dan gemoedelijk en hulpvaardig is.

De competitie staat open voor alle typen Ducati motoren. Inschrijving is mogelijk voor 1 of meerdere evenementen. Deelnemers aan de Ducati Challenge krijgen naast het genoegen en plezier van het rijden, bovendien 25% korting op originele Ducati onderdelen bij de deelnemende Ducati dealers.

Datum Circuit Evenement Status
30.3 -1.4 Val De Vienne (F) Voorjaarstraining Trackdays4All definitief
3 Mei Zandvoort RSZ track day trackday definitief
28-30 Mei Assen Ducati Club Races (DCR) definitief
19-20 Juni Oschersleben (D) Festival d’Italia (door ART) definitief
2-4 Juli Hockenheim (D) Bike Promotion definitief
27-29 Aug Schleiz (D) German TT (door ART) onder voorbehoud
Sept óf Okt Assen Race of the Champions/OW Cup info volgt


Meer informatie:
Schrijf in voor de Ducati Challenge nieuwsbrief door een mail te sturen naar cecile@ducatichallenge.nl  of kijk op www.ducatichallenge.nlBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App