Je bent verslingerd aan motorrijden, volgt wegmotorrace-kampioenschappen op de voet en voelt je verbonden met topcoureurs van wereldklasse. Je bent altijd op zoek naar manieren om je grenzen te verleggen, wil jezelf op een verantwoorde manier meten met gelijkgestemden en samen een gepassioneerde hobby uitoefenen.

Je overweegt met een geschikte motorfiets van een befaamd merk – opnieuw – mee te doen aan circuitdagen en races op je eigen niveau. Je hecht waarde aan het verhogen van de passieve veiligheid door goede preparatie van het materiaal en het verbeteren van je rijvaardigheden. Tegelijkertijd kan je wel wat tijd en ervaring van een doorgewinterde expert gebruiken, om dit allemaal grondig uit te zoeken en perfect te regelen.

Ducati Zaltbommel heeft dé oplossing om op korte termijn onbezorgd van het circuit te kunnen genieten. De enige Ducati Flagship Store in Nederland heeft met haar partners een uniek en toegankelijk arrangement samengesteld bestaande uit een volledig geprepareerde motorfiets, essentiële race-componenten en ondersteunende diensten.

De totaalprijs van het Ducati Panigale V2 Ready2Race pacakage bedraagt € 17.950,- (incl. btw, bpm is niet verschuldigd)

Meer informatie:

visual-v2-r2rBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App