Florian Alt ook in 2021 met Wilbers-BMW in IDM Superbike 1000

35
florian-alt
Florian Alt | foto© Jan Timmerman - JTS fotografie

Florian Alt en Wilbers-BMW hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Dit nieuws hebben Alt en het in het Duitse Nordhorn gevestigde team deze week bekend gemaakt.

Wilbers-BMW en Florian Alt blijven ook in 2021 samenwerken in de IDM Superbike 1000. De nummer vier in de tussenstand van het 2020 IDM Superbike 1000 kampioenschap en het team onder leiding van de markante Duitse ondernemer Benny Wilbers hebben dit nieuws deze week wereldkundig gemaakt.

Benny Wilbers: “We zijn in ieder geval blij dat Florian ook in 2021 weer bij ons is. Het afgelopen seizoen had Florian ook nog verplichtingen in het FIM EWC maar in 2021 zijn alle pijlen gericht op het IDM.”

Alt maakte in 2020 zijn debuut op de Wilbers-BMW. Ondanks dat Alt de laatste ronde van het seizoen in Hockenheim moest missen vanwege verplichtingen tijdens de finaleronde van het FIM EWC in Estoril eindigde de 24-jarige Duitser als vierde in de eindstand van het kampioenschap.

Op 16 februari gaat het team voor twee weken naar Spanje en zal het in voorbereiding op het komende seizoen de eerste testkilometers gaan maken op de BMW S 1000 RR.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App