Florian Alt en Wilbers-BMW hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Dit nieuws hebben Alt en het in het Duitse Nordhorn gevestigde team deze week bekend gemaakt.

Wilbers-BMW en Florian Alt blijven ook in 2021 samenwerken in de IDM Superbike 1000. De nummer vier in de tussenstand van het 2020 IDM Superbike 1000 kampioenschap en het team onder leiding van de markante Duitse ondernemer Benny Wilbers hebben dit nieuws deze week wereldkundig gemaakt.

Benny Wilbers: “We zijn in ieder geval blij dat Florian ook in 2021 weer bij ons is. Het afgelopen seizoen had Florian ook nog verplichtingen in het FIM EWC maar in 2021 zijn alle pijlen gericht op het IDM.”

Alt maakte in 2020 zijn debuut op de Wilbers-BMW. Ondanks dat Alt de laatste ronde van het seizoen in Hockenheim moest missen vanwege verplichtingen tijdens de finaleronde van het FIM EWC in Estoril eindigde de 24-jarige Duitser als vierde in de eindstand van het kampioenschap.

Op 16 februari gaat het team voor twee weken naar Spanje en zal het in voorbereiding op het komende seizoen de eerste testkilometers gaan maken op de BMW S 1000 RR.
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App