Frank Nieman wist in zijn eerste drie wedstrijden op een 1000cc Superbike meteen drie podium plaatsen te scoren in het ONK. Komend weekend zal de Staphorster het opnemen in het Duitse Superbike kampioenschap wat plaatst vindt 14,15 & 16 augustus op het TT circuit Assen.

Voor Frank Nieman wordt het voornamelijk een leerzaam weekend zonder hoge verwachtingen. Er zullen veel snelle rijders aanwezig zijn en dat is voor Frank dus een mooie maatstaf om te kijken waar hij op dit moment staat. Het IDM weekend begint op vrijdag met drie trainingen, vervolgens vinden er op de zaterdag twee kwalificaties plaats en het weekend wordt op zondag afgesloten met maar liefst twee races. Nieman Racing is klaar voor het weekend en gaat vol goede moed richting de races.

Frank: “In dit internationale deelnemersveld ligt het niveau erg hoog, waardoor ik des te meer kan leren van de andere coureurs. In de voorgaande races was mijn racepace al boven verwachting, maar als we serieus willen meedraaien in dit veld zouden we nog een stap moeten maken. Ik kan in ieder geval nu al niet wachten om van start te gaan!”