Jochem van den Hoek zal in 2017 opnieuw van start gaan tijdens de Isle of Man TT. De coureur uit Werkendam heeft hierover overeenstemming bereikt met het op het eiland Man gevestigde TC Racing.

In 2017 gaat Van den Hoek opnieuw van start in de Isle Man TT. De 28-jarige coureur krijgt de kans om met een Honda CBR1000RR Fireblade van start te gaan voor het op het eiland Man gevestigde TC Racing. Het team heeft de Nederlander ingeschreven voor de RST Superbike -, Royal London 360 Quantum Superstock – en Pokerstars Senior wedstrijden.

Naast Van den Hoek zullen ook de Oostenrijker Julian Trummer, de Zweed Bjorn Gunnarrson en de Fransman TimoThée Monot deel uit maken van het team. Trummer zal van start gaan in de Supersport klasse terwijl Gunnarrson en Monot de kleuren van het team zullen verdedigen in de Lightweight TT.

Van den Hoek kende in 2016 een uitstekend debuut als coureur tijdens de Isle of Man TT. Uitkomend op een Kawasaki ZX10-RR van het Nederlandse Performance Racing was Van den Hoek één van de snelste debutanten in de Superstock klasse.

Performance Racing Achterhoek
Naast zijn avontuur op Isle Man blijft Van den Hoek in 2017 ook Performance Racing Achterhoek trouw. Met het team van Tonny Wassink gaat de roadracer komend seizoen van start in de North West 200 en zal men samen opnieuw actief zijn in de Superbike klasse van het IRRC.