Mini: Aftellen naar EK Nederland is begonnen

147

Nog twee weken. Op 14 augustus wordt de laatste ronde van het Europees Kampioenschap Pocketbikes in Stadskanaal op het circuit van Vledderveen verreden.

De organiserende vereniging RAP Holland verwacht de eerste buitenlanders reeds volgende week. Voorafgaand aan de offici‘le tijdtrainingen bieden we vanaf donderdag gelegenheid te trainen en verwachten dus volop activiteit. Omdat het de laatste wedstrijd van de serie is kan hij nogal bepalend zijn voor het kampioenschap.

Er wordt in vijf klassen ÒEuropeesÓ gereden, maar er is een aparte klasse de ÒDutch SpecialsÓ. Daarin laten de ÒZelfbouwersÓ aan u en Europa graag zien wat ze waard zijn. Mogelijk werkt dat, en ons open ÒpaddockÓ aanstekelijk.

In de voorafgaande wedstrijden waren diverse Nederlanders actief, het programmaboekje gaat u informeren over de standen tot dusver en de verwachtingen voor deze laatste ronde. De entree bedraagt Û 5,- . Daarvoor bent u gedurende het gehele evenement welkom, trainingen en races. Met u hopen wij ook op mooi weer maar met ietsje minder blijft het even leuk. Spreek dus gerust af we stellen uw bezoek temeer op prijs.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.pocketbikes.nl