Het einde van het seizoen nadert en na alle tegenslagen aan het begin van het seizoen, begint het bij BPL-racing steeds beter te draaien. Ook de laatste 2 races op Oschersleben hebben ons weer de nodige punten (en geld voor KWF Kankerbestrijding opgeleverd).

Vrijdag 6 augustus gaan we weer naar de vertrouwde baan van Assen om daar op zaterdag deel te nemen aan race 10 van dit seizoen voor de juniorstock. Wij hopen weer punten te kunnen halen en dat Henri de stijgende lijn kan voort zetten. We hebben er in ieder geval heel veel zin in en we zullen onze uiterste best doen om zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen.

Verder wil ik U er nogmaals op wijzen dat de loterij in volle gang is. Op onze site www.bpl-racing.nl kunt u loten kopen, waarvan de opbrengst zal gaan naar KWF Kankerbestrijding. Ook via de website www.racentegenkanker.nl komt u gelijk op de loterijpagina van onze site. Geef het zoveel mogelijk door, zodat het een groot succes kan worden. En je kan de fantastisch hoofdprijs winnen : Een 4-daagse vliegreis naar de GP van Valencia voor 2 personen aangeboden door Queen Travel.

Tijdschema Assen 7 augustus

1e training : 10:55
2e training : 13:13
race : 15:33

Wij houden u op de hoogte en wie weet tot op Assen

foto: Kees Siroo