Pepijn Bijsterbosch zal ook in 2019 aan de start verschijnen tijdens de bekende Le Mans 24H Moto World Endurance wedstrijd. De coureur uit Heerde zal deel uit gaan maken van het Duitse team GERT56.

Pepijn Bijsterbosch bereidt zich op dit moment met zijn Team Dutch Comfort Houses in Spanje voor op het IDM-seizoen 2019. Naast zijn deelname komend seizoen in de Superbike 1000 klasse van het Duitse wegracekampioenschap kan Bijsterbosch vanuit Spanje bekend maken dat hij komend seizoen opnieuw aan de start zal verschijnen tijdens de bekende 24 uur van Le Mans World Endurance wedstrijd.

Vlak voor vertrek naar Spanje werd Bijsterbosch benaderd door de manager van het Duitse World Endurance team GERT56 met de vraag om als invaller op te treden van de geblesseerde Stefan Kerschbaumer. Dit ‘klusje’ was natuurlijk niet aan dovemans oren gericht. Na het succes van vorig jaar, winst in het Superstock-klassement met het Franse team Yamaha 3ART-Moto Team 95, gaat Bijsterbosch dan ook graag deze uitdaging aan om dit te evenaren op de BMW van het Duitse team GERT56.

Bijsterbosch treft binnen het Duitse team Julian Puffe en Lucy Glöckner als teamgenoten. Doel van het team tijdens de Le Mans 24H Moto is consolidering van de leiding in het Superstock-klassement na de winst in de Bol d’Or afgelopen september.

De 2019 editie van de Le Mans 24 Moto wordt verreden op 20 en 21 april.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App