De oplettende Racesport.nl bezoeker zal het ongetwijfeld al opgevallen zijn, sinds enkele dagen siert een nieuw Racesport.nl logo de website en is er een nieuwe R ‘avantar’ te zien op de Racesport.nl social mediakanalen.

Racesport.nl heeft sinds deze week een nieuw logo, een logo waarin de bekende R opnieuw een prominente rol heeft en de vertrouwde kleuren blauw en oranje zijn gebleven.

In eerste instantie was het de bedoeling om het nieuwe logo te presenteren met een update van de huidige Racesport.nl website, deze lancering loopt echter iets vertraging op waardoor we besloten hebben om het nieuwe Racesport.nl logo eerder te presenteren.

De belangrijkste reden voor deze beslissing is dat veel coureurs, teams en organisaties Racesport.nl een warm hart toedragen en een Racesport.nl uiting op hun pak, helm, machine of website tonen als blijk van waardering. Aangezien deze niet allemaal in het seizoen gewisseld kunnen worden en we anders nog een heel seizoen het bestaande logo aan zouden treffen hebben we besloten om het op deze manier te doen.

De afgelopen dagen hebben we al vele reacties mogen ontvangen op de ‘avantar’ uitingen van het nieuwe logo op de social mediakanalen. Onderstaand een beeld en de achtergronden van het volledige nieuwe Racesport.nl logo, een logo waarbij de basisversie zal bestaan uit de blauwe achtergrond, Racesport.nl in witte letters en de oranje gekleurde R op een witte achtergrond.

Teams en coureurs die de nieuwe helmstickers, stickervellen of logo bestanden willen ontvangen vragen we vriendelijk dit kenbaar te maken via een mail naar office@racesport.nl Bij vermelding van het adres zullen we de gevraagde materialen z.s.m. toesturen.

 

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App