Racesport.nl LIVE: ‘De toekomst van de Nederlandse wegracesport’

23

Met trots presenteert Racesport.nl de eerste Racesport.nl LIVE uitzending van 2019, een ongeveer 30 minuten motorsport programma waarin de meest bijzondere en actuele zaken uit de nationale en internationale wegrace sport besproken worden.

Tijdens deel één van 2019, opgenomen tijdens de feestavond ‘Help Collin de GP in’ (een benefiet en sponsoravond voor het 13-jarige Staphorster wegracetalent Collin Veijer die in 2017 Europees MiniGP kampioen werd en in 2018 als tweede eindigde in het Italiaanse pre-moto3 kampioenschap met 4 overwinningen) praat presentator Frank Weeink met Jarno Janssen (teammanager NTS RW Racing GP) en Barry Veneman (Hoofd Talentontwikkeling KNMV) over de toekomst van de Nederlandse wegracesport.

Bekijk het boeiende en bijna 30 minuten gesprek via onderstaande video.


Heeft u genoten van deze Racesport.nl LIVE uitzending, vergeet dan niet een duimpje achter te laten onder deze video (op YouTube) en u te abonneren op het Racesport.nl YouTube kanaal.

Een speciaal woord van dank aan Collin Veijer, de familie Veijer, De Patrijs Catering & Events, Banjo Licht en Geluid en Massier Digital Media voor het mede mogelijk maken van deze Racesport.nl LIVE uitzending.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App