Rewin najaarsactie bij DeMoPro motorkleding & accessoires

524
demopro

Traditiegetrouw heeft DeMoPro voor de sportieve motorrijders weer een speciale Rewin najaarsactie! Lever je oude motorpak in en ontvang tot €400 korting op een volledig Rewin maatwerk motorpak.

Actievoorwaarden:

  • alleen leren motorkleding kan ingeleverd worden
  • ook schade motorpakken kunnen worden ingeleverd
  • geldig voor zowel 1- en 2-delige motorpakken
  • actie geldig tot 1 december 2023

demo-proWaarom maatwerk motorkleding? Iedere motorrijder is anders en past niet altijd in een confectiemaat motorpak. Daarom biedt DeMoPro maatwerk motorkleding aan van de merken NFmoto, Rewin en Mass.

Dit doen de DeMoPro specialisten door de motorkleding perfect aan te laten sluiten bij uw lichaamsmaten en eventuele specifieke ideeën en wensen. Hierbij werkt NFmoto, Mass en Rewin uitsluitend met hoog genormeerde stoffen, effectieve stikmethodes en leder om uw veiligheid te waarborgen! Hierdoor kunt u veilig en comfortabel op pad. Geschikt voor zowel op straat als voor op het circuit en leverbaar in zowel 1-delig als 2-delig.

Voor informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of een kijkje nemen op de website: www.de-mo-pro.nlOp maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende. 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’