Het Santander TAG Yamaha Team zal de rest van het 2020 British Superbike Championship seizoen niet meer in actie komen. Het team, waarvoor Jack Kennedy en Dan Linfoot aan de start verschijnen in de Superbike klasse, heeft dit nieuws woensdag bekend gemaakt.

Het Santander TAG Yamaha Team trekt zich per direct voor de rest van het seizoen terug uit het Bennetts British Superbike Championship. De belangrijkste reden voor het besluit is onoverkomelijke technische problemen die men niet opgelost krijgt.

Door het plotselinge besluit zitten Jack Kennedy en Dan Linfoot op dit moment zonder team. Linfoot heeft inmiddels wel al een optie genomen om in 2021 bij het team terug te keren terwijl Kennedy een nieuw aanbod voor komend seizoen in beraad heeft. Beiden coureurs zijn echter vrij om voor de rest van het seizoen voor een ander team uit te komen.

Het team zal de rest van het seizoen wel actief blijven in de Pirelli Superstock 1000 en de 600 klasse van het kampioenschap met Shaun Winfield (1000cc) en Liam Delves (600cc).

 

Handige links British Superbikes Silverstone (Nat) – 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App