Teams: JS Racing in Engeland aan de start met de Ducati Supermono!

83

Met veel trots kunnen we jullie melden dat we aankomend weekend toch aan de start kunnen verschijnen tijdens de EK Supermono wedstrijd in Engeland op het circuit van Snetterton. 

Na de pech in Oss was deelname aan de wedstrijd heel onzeker. Gelukkig bood Toine v/d Biggelaar aan om het blok uit zijn Supermono te gebruiken zodat we in ieder geval konden rijden.







We zijn hier uiteraard heel blij mee. Er is afgelopen week heel veel gebeurt om de motor weer klaar te krijgen, zeker door vader Jan die de afgelopen dagen bijna niet uit de garage is weggeweest. Op allebei de motorblokken staat Ducati, maar voor de rest past er dus gewoon helemaal niks.

Ook willen we graag Jan en Toine v/d Biggelaar bedanken die ook constant klaar hebben gestaan om te zorgen dat alles goed zou komen. We hebben van de week op de testbank een run gemaakt en er is nog wel het een en ander te verbeteren, maar het vooruitzicht is goed. Natuurlijk moeten we afwachten hoe het op het circuit gaat.

Wie we ook niet mogen vergeten is van der Klaauw Lasbedrijf, die er al het hele seizoen voor zorgt dat alle aluminium delen en constructies vervaardigd kunnen worden.

Aanstaande donderdag vertrekken we vroeg in de morgen naar Engeland. Vrijdag aan het eind van de middag rijden we de eerste training en zaterdag, wederom aan het eind van de dag, rijden we de tweede training. Zondag rijden we om 11:45 uur de wedstrijd. Dit weekend rijden we tijdens het Britse Superbike Kampioenschap en bij deze wedstrijden verwacht men een bezoekers aantal van rond de 40.000! Het beloofd dus een heel mooi weekend te worden.