The Race Factory focust zich op ONK-MiniGP-klasse

853
the-race-factory

The Race Factory is de nieuwste raceorganisatie van Nederland en heeft in de afgelopen maanden al met succes een aantal trainingen en races georganiseerd. De spreekwoordelijke kers op de taart was toch wel de 2-uurs-fundurance-race in Vledderveen. Maar The Race Factory wil meer en vestigt zich nu op de competitie van de ONK-MiniGP-klasse.

Op internationaal niveau timmert de MiniGP goed aan de weg. The Race Factory concentreert zich op nationaal niveau (ONK). Deelname is qua leeftijd helemaal vrij! Iedereen is van harte welkom. Daarbij is men niet merk gebonden, Bucci, Ohvale en spoedig zal ook YCF-Nederland met een mooie MiniGP-race-uitvoering, zich gaan mengen in deze spannende raceklasse. Meer informatie over dit nieuwe model volgt spoedig!

De ONK-MiniGP wordt in drie klasses verreden. De wat snellere raceklasse is een prachtig schouwspel en vermaakt het aanwezige publiek zichtbaar.

Op woensdag 20 juli aanstaande zal The Race Factory een vrije trainingsmiddag organiseren in Assen en wel op de TT junior track. Enkele dagen later (23 juli) zal op hetzelfde circuit de zesde race van het seizoen worden georganiseerd. De zevende race van het seizoen zal een week later (30 juli) plaatsvinden op het mooie Midland-circuit in Lelystad. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij – of – deel te nemen aan deze spannende trainingen en races.

Naast de ONK-MiniGP-klasses zullen ook de ONK-Pitbikes gaan strijden om de winst wat elke keer weer spannende races zijn om naar te kijken! Een zichtbare groei in het aantal deelnemers zowel vanuit het buitenland als vanuit Nederland waar de organisatie ontzettend trots op zijn.

Het motto van The Race Factory is en blijft: “heel veel fun voor een lowbudget”. Wie wil er nu geen lol hebben met je collega-coureurs zowel op als naast de baan? Heb je zin om mee te doen? Meld je dan snel aan voor de aankomende trainingen en/of races en ervaar hoeveel fun jij kunt hebben bij The Race Factory.

Meer info: www.theracefactory.nlRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter