Vrijwilligers op het TT Circuit Assen, de mannen en vrouwen die alle evenementen mede mogelijk maken! Wil jij in 2020 ook vrijwilliger worden? Dat kan meld je dan nu aan via de link onderaan onderstaand schrijven.

Het TT Circuit Assen kent ruim 1550 vrijwilligers, verdeeld over de zogenaamde Buitenring (ca. 750 vrijwilligers) en Binnenring (ca. 800 vrijwilligers). De Binnenring wordt gevormd door alle (baan)officials die zich direct of indirect bezighouden met het sportieve aspect op het circuit. De kaartverkopers en controleurs, parkeerwachters en verkeersregelaars vormen gezamenlijk de Buitenring.

Binnenring officials:
Voor de Binnenring is het TT Circuit Assen voortdurend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van bijvoorbeeld baancommissaris of baancommissaris/EHBO. Daarnaast zoekt men kandidaten voor de functie van tijdwaarnemer. Wil je dicht bij de sport betrokken zijn, maar ook een representatieve functie vervullen dan is medewerker tankstation of medewerker Riders Info wellicht iets voor jou. Uiteraard zijn alle functies geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Buitenring officials:
Vrijwilliger zijn bij de Buitenring heeft z’n charme. Tijdens alle evenementen die toegankelijk zijn voor publiek wordt een beroep gedaan op deze groep vrijwilligers. Hoogtepunten zijn natuurlijk de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival, het WK motorcross en de Gamma Racing Day. De Buitenring levert dan alle verkeersregelaars, parkeerbegeleiders, kaartverkopers en controleurs. Geeft het je een kick om bij deze evenementen betrokken te zijn; 100.000 mensen en 17.000 motoren te zien of 20.000 auto’s naar hun plek te dirigeren, meld je dan aan als vrijwilliger bij de Buitenring!

Ben je door het zien van bovenstaande video enthousiast geworden en lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan op of rondom het TT Circuit Assen?

Meld je dan nu aan via het volgende inschrijfformulier: TT Officials contactformulier

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App