Update 2021 Northern Talent Cup kalender

606
Kas Beekmans (68) en Damian Boessenkool (65) - 2020 | Foto credit: Damon Teerink

De voorlopige 2021 Northern Talent Cup kalender heeft een update ondergaan. Na het afgelasten van de eerste IDM-ronde op de Lausitzring is ook de start van het seizoen voor de jonge NTC-coureurs uitgesteld. De 2021 Northern Talent Cup zal nu haar seizoen starten in het bijprogramma van de Franse Grand Prix in Le Mans.

De geplande openingsronde van het seizoen zal echter wel ingehaald worden en nu verreden worden in het bijprogramma van de Finse Grand Prix op het nieuwe KymiRing circuit.

Op maandag 12 april werd ook bekendgemaakt dat de German Speedweek in Oschersleben werd geannuleerd. Op dezelfde data en op hetzelfde circuit vindt echter wel een IDM-evenement plaats, zodat de geplande Noordelijke Talenten Cup-ronde onaangetast blijft en gewoon door kan gaan. Oschersleben wordt nu de tweede ronde van het 2021 NTC-seizoen.

Onderstaand de nieuwe voorlopige 2021 NTC kalender:

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter