Yamaha R-World en een VR ‘Race’ experience tijdens de MOTORbeurs Utrecht

406

Zoals ieder jaar is Yamaha weer één van de smaakmakers op de komende MOTORbeurs Utrecht, die van 20 t/m 23 februari gehouden wordt in de Jaarbeurs. Yamaha pakt groots uit, met een grote en veelzijdige stand waar heel veel te zien en beleven is waaronder speciaal voor de racefans de Yamaha R-World en een VR ‘Race’ experience.

R-World
Zowel in de MotoGP als in het World Superbike Championship strijdt Yamaha altijd om de podiumplekken. Op de MOTORbeurs krijgen bezoekers de kans zich onder te dompelen in de wereld van Yamaha Racing. In de R-World waan je je op de Paddock tijdens de TT Assen.







In een Virtual Reality race simulator kunnen bezoekers hun racing skills tonen. De drie hoogste scores worden beloond met geweldige Yamaha R-prijzen! Ook is iedereen welkom om zich ‘op het circuit op een hele exclusieve Yamaha fabrieksracer’ te laten fotograferen door een professionele fotograaf.

  • VR ‘Race’ experience op een simulator
  • Haal jij de hoogste punten dan maak je kans op VIP Tickets voor MotoGP of WSBK
  • Professionele photoshoot op de Yamaha replica motorfiets van Michael van der Mark schuin in de bocht net alsof je op het circuit rijdt
  • Yamaha M1 van Valentino Rossi is te bewonderen

Donderdagavond 20 februari 19.00 uur:

  • Kick-off van de 2020 Yamaha R3 bLU cRU Cup en R3 bLU cRU Challenge en Yamaha KicXstart R125 Cup door Joey Litjens en Bob Withag.
  • Presentatie van het Yamaha SWPN team en haar rijders voor 2020

MOTORbeurs Utrecht
MOTORbeurs Utrecht is het grootste motor-event van Nederland en de officieuze kickstart van het nieuwe motorseizoen. Behalve stands van merken en motorclubs staan er dealers met occasions en vind je er alles van accessoires tot reizen. Er zijn stuntshows, je kunt zelf proefrijden, er zijn demonstraties en nog veel meer. Op donderdag en vrijdag is de beurs open van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Tickets zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/YamahaMBU.