2022 editie ‘Wegrace in Nederland’ vanaf heden te bestellen

830
wegrace-nederland

Het is inmiddels een vaste traditie: Aan het eind van het jaar kun je weer terugkijken op het wegraceseizoen in Nederland via het boek ‘Wegrace in Nederland’. De 2022 editie is vanaf heden te bestellen en vanaf 19 december aanstaande verkrijgbaar.

Ad Kievit, Mariska Grob en Marion Emeis hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de 2022 editie van ‘Wegrace in Nederland’. Een prachtig boek met een overzicht van de Nederlandse racewereld.







Van IDC, ZAC, IDM, BSB, Northern Talent Cup, Classics, Freetech 50, Sidecars, ONK Junior Moto Racing tot en met de verrichtingen van de Nederlanders in de MotoGP en het WorldSBK. Het naslagwerk is weer behoorlijk compleet.

De 2022 versie wordt op dit moment gedrukt en is vanaf 19 december aanstaande verkrijgbaar. Het is weer een aardig naslagwerk geworden met 272 pagina’s nieuws en foto’s van de Nederlandse wegrace.

De prijs is nog steeds hetzelfde, waar maak je dat nog mee. Voor € 27,50 exclusief eventuele verzendkosten hebt je het al in huis.

Bestellen kan via de website: www.wegraceinfo.nl en wanneer je in het verleden een uitgave hebt gemist kun je via de website ook nog ‘oudere’ exemplaren bestellen.