Ben jij VIP bij de Raalte Races?

184

De organisatie van de Raalte races op de “Luttenbergring”heeft ons gevraagd jullie aandacht te vragen voor, voorzover wij weten, een unieke aktie in de ONK geschiedenis. Jij kunt ŽŽn van de VIP’s zijn op de volgende Raalte Races en een racedag meemaken op een manier die vaak onbereikbaar lijkt. Nu dus niet….

Sluit je aan bij de ÒVIP club van 100Ó.







Je bent liefhebber van motorsport. Je bezoekt je favoriete wedstrijden, zoals de jaarlijkse motorraces op de ÒLuttenbergringÓ, meetellend voor het open Nederlands kampioenschap.
Je zou best wel eens een VIP behandeling willen op de Luttenbergring!

Word dan lid van de ÒVIP club van 100Ó.

De organisatie van de Raalte Races is op zoek naar 100 motorsportliefhebbers, die op een heel bijzondere wijze de training en de wedstrijden op 12 en 13 juni 2004 willen beleven.

Wat krijg je als lid van de ÒVIP club van 100Ó ?

Een VIP entreekaart voor een vrije toegang voor de training op zaterdag 12 juni en de wedstrijden op 13 juni. Een gereserveerde parkeerplaats voor je motor of auto bij het rennerskwartier. Als VIP ben je welkom in de hospitality-ruimte op het binnenterrein van de ÒLuttenbergringÓ. Geniet daar van een hapje en een drankje. Op het bordes is plaats om de races te kunnen volgen. Een programmablad ligt gereed. En dat alles voor slechts 100 Euro.
Meld je aan als lid van de ÒVIP club van 100Ó. Geniet van de vele extra faciliteiten die je als VIP krijgt. En, niet onbelangrijk, je steunt de motorsport en de Raalte Races.

Ga naar www.raalteraces.nl voor het aanvraag formulier.