In de laatste week van juni ging Nederlands ŽŽn na grootste sport evenement van start de Dutch TT van Assen. Het Bos electro racing team was hierbij ook van de partij wij mochten mee doen aan de 125cc EK race. Een geweldige ervaring.

De Trainingen:

Het was een hele ervaring want voor de eerste keer reed ik het grote circuit. Dat was echt wennen ik kon niet echt in mijn ritme komen, dit resulteerde tot een 42e start plek waarmee ik mee mocht doen aan de EK race op vrijdag 26 juni.

De wedstrijd:

De wedstrijd wilde ik gewoon lekker rijden en maar zien waar ik strandde. Ik had een redelijke start en kwam direct in een groepje terecht. Ik probeerde hier bij te blijven maar ging daardoor te geforceerd rijden en moest af zakken toch ben ik ge‘indigd op een plaats 32 waarmee ik zelf tevreden ben. Want het is toch een jongens droom die in vervulling gaat om mee te doen aan de TT. Ik wil iedereen bedanken die mij geholpen heeft om dit mogelijk te kunnen maken. BEDANKT!!!!!!!

Sportieve groeten:

Gert Jan Kok coureur: RTBE