Joris Lentfert zal ook dit jaar weer uitkomen voor Winteb Racing in de ONK SuperCup 600 klasse van de OW Cup. Net als in 2018 zal hij van start gaan met de vertrouwde Ten Kate Racing Products Honda.

2018 was een lastig jaar waarbij de verwachte resultaten uitbleven. Toch werd na afloop van het seizoen al snel de conclusie getrokken dat het totaalpakket meer potentie heeft dan de behaalde klasseringen. Het hele team heeft er vertrouwen in dat er meer mogelijk moet zijn. Dat heeft er voor gezorgd dat Winteb Racing en Joris Lentfert ook komend seizoen samen doorgaan in de ONK SuperCup 600 klasse.

Joris Lentfert: “Ik ben blij dat de samenwerking ook dit jaar een vervolg krijgt. We hebben in 2018 samen veel geleerd en daar kunnen we komend seizoen perfect op verder bouwen. Ik denk dat er veel meer inzit dan er vorig jaar is uitgekomen en het is super dat het hele team er zo over denkt. Ik heb er ontzettend veel zin in en mijn dank gaat uit naar Winteb Racing en alle sponsoren!”

Het hele team bereidt zich momenteel voor op de eerste race van het seizoen, die verreden wordt op het TT Circuit Assen, 6 april.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App