In de Racesport.nl Live Chat van donderdagavond 02 juli is te gast voormalig Dutch Superbike – en IDM Superstock 1000 kampioen Danny de Boer.

Donderdagavond 02 juli zal Danny de Boer te gast zijn in de Racesport.nl Live Chat. We blikken met de voormalig Dutch Superbike en IDM Superstock 1000 kampioen terug op zijn carrière, de huidige situatie in de motorsport en zijn huidige activiteiten nadat hij vorig jaar plots zijn helm aan de wilgen moest hangen.

De afgelopen weken was er regelmatig op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze live-chatsessies bespreken Evert Slager en Iwan van der Valk de actuele zaken binnen de sport en wordt er regelmatig contact gezocht met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager aan de betreffende persoon gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Donderdagavond 20 juli gaat het presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager in gesprek met Danny de Boer. Tijdens de ongeveer 60 minuten durende Racesport.nl Live Chat zal men met de Dutch Superbike en IDM Superstock 100 kampioen terugblikken op zijn carrière, de ups-and-downs, de reden van het beëindigen van zijn eigen actieve wegrace carrière, zijn huidige werkzaamheden in en buiten de sport en natuurlijk als afsluiter……het leukste, meest vreemde of meest bijgebleven huurauto verhaal van de op de dit moment in Meppel wonende De Boer.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App