Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 07 mei zijn te gast de drie jonge Nederlandse talenten Jeffrey Buis, Scott Deroue en Koen Meuffels.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende personen de nodige vragen stellen over hun voorbereidingen, doelstellingen, trainingen, de huidige gang van zaken en zijn nieuwe hobby. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Dinsdag 05 mei zullen we contact zoeken met maar liefst een drietal coureurs, te weten Jeffrey Buis, Scott Deroue en Koen Meuffels. Drie jonge talenten die alle drie uitkomen in het World Supersport 300 kampioenschap en ook nog eens alle drie voor hetzelfde Belgische team, MTM Kawasaki MotoPort. Tijdens de chat zullen we met het drietal praten over hun voorbereidingen op komend seizoen, het lange wachten en hun reeds opgedane ervaringen in de spannende, hectische en overvolle World Supersport 300 klasse van het WK Superbike kampioenschap.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App