Racesport.nl Live Chat: MotoGP is Back

211
motogpo-is-back

De Racesport.nl Live Chat van donderdagavond 16 juli staat geheel in het teken van de herstart van het 2020 MotoGP seizoen komend weekend in Jerez. Iwan van der Valk en Evert Slager praten o.a. met de bekende en altijd goed geïnformeerde MotoGP journalist Simon Patterson over het seizoen, de kanshebbers en natuurlijk over de woensdag al verreden eerste testdag.

 De afgelopen weken was er regelmatig op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze live-chatsessies bespreken Evert Slager en Iwan van der Valk de actuele zaken binnen de sport en wordt er regelmatig contact gezocht met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager aan de betreffende persoon gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Donderdagavond 16 juli staat de Racesport.nl Live Chat geheel in het teken van de herstart van het 2020 MotoGP seizoen en gaat het presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager in gesprek met o.a. de bekende Engelse en altijd goed geïnformeerde MotoGP journalist Simon Patterson. Samen wordt er vooruitgekeken naar de herstart van het seizoen, worden de laatste nieuwtjes besproken. Wie zijn de belangrijkste kandidaten om Marc Marquez in dit bijzondere seizoen het vuur aan de schenen te leggen, hoe gaan de coureurs om met de huidige situatie, hoe is het om zonder publiek te rijden. Kortom een uur lang motorsportgeur opsnuiven aan de vooravond van de Gran Premio Red Bull de España

Als afsluiter vlak voor de klok van 21:00 uur……het leukste, meest vreemde of meest bijgebleven huurauto verhaal van Patterson die momenteel met een kleine camper door Europa reist om verslag te doen van de Grand Prix weekenden.

Handige links Gran Premio Red Bull de España 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen – (test woensdag)
Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App