Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 14 mei is te gast: OW Cup organisator Hennie Lentink

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende personen de nodige vragen stellen over hun voorbereidingen, doelstellingen, trainingen, de huidige gang van zaken en zijn nieuwe hobby. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Donderdag 15 mei zullen we contact zoeken met Hennie Lentink. Tijdens de chat zullen we met de OW Cup organisator praten over de huidige situatie binnen de sport vanwege de uitbraak van het coronavirus, de huidige stand van zaken omtrent het OW Cup seizoen en de laatste stand van zaken om de eventuele start van het OW Cup seizoen op 5, 6 en 7 juni aanstaande.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App