Tony Arbolino komend weekend afwezig na contact met positief getest persoon

32
Tony Arbolino | foto© Snipers Team

Tony Arbolino zal er dit weekend niet bij zijn op Motorland Aragón voor de Gran Premio Michelin de Aragón. De Italiaan is deze week in contact geweest met een persoon die naderhand positief bleek te testen op Covid-19 waardoor hij verplicht in quarantaine moet.

Het zit de Italianen in de MotoGP paddock niet mee voor wat betreft het coronavirus. Gisteren (donderdag) kwam het grote nieuws naar buiten dat Valentino Rossi positief heeft getest en er dit weekend dus niet bij zal zijn voor de Grand Prix van Aragón. Tevens is ook bekend geworden dat zijn beste vriend en rechterhand Alessio ‘Uccio’ Salucci eveneens positief getest is op Covid-19.

Op vrijdag werd het duidelijk dat Tony Arbolino niet aanwezig was in de MotoGP paddock en hij kwam dan ook niet in actie in de eerste vrije training voor de Moto3 klasse. Het bleek dat de Italiaan deze week in aanraking is geweest met een persoon die positief getest is op het coronavirus. Ondanks dat Arbolino zelf wel negatief testte moet hij in quarantaine en zal hij dit weekend dus niet in actie komen op Motorland Aragón. Een flinke domper voor de Italiaan, hij staat slechts 20 punten achter Moto3 kampioenschapsleider Albert Arenas.

Of Valentino Rossi en Tony Arbolino er volgend weekend voor het tweede achtereenvolgende raceweekend op Motorland Aragón wel weer bij zijn is nog maar de vraag. Een paar weken geleden was Moto2 coureur Jorge Martin de eerste coureur die positief getest werd, hij moest beide races op het Misano World Circuit Marco Simoncelli aan zich voorbij laten gaan.

 

Handige links Gran Premio Michelin de Aragón 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App