Sinds kort verzorgt Racesport.nl elke dinsdag en donderdagavond een Racesport.nl Live Chat, een ongeveer 55 minuten durend live gesprek met een bekend coureur of sleutelfiguur uit de sport. Onderstaand de eerste zes afleveringen nogmaals op een rij.

Vanaf week 14 is er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zoeken we vanaf de thuisbasis contact met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Niet een uur lang een strak gepland interview met alleen maar vragen, nee gewoon een leuk en luchtig gesprek met serieuze onderwerpen maar ook op tijd een grap en een grol……..en als afsluiter een vaste rubriek: het meest bijzondere, ludieke en spannende huurauto verhaal van de desbetreffende persoon.

NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen, Petronas Yamaha SRT teammanager Wilco Zeelenberg, Ten Kate Racing Yamaha coureur Loris Baz, Pata Yamaha Official WorldSBK Team coureur Michael van der Mark, Roadracing en British Superbike coureur Peter Hickman, TT Circuit Assen directeur en voormalige MotoGP coureur Jurgen van den Goorbergh kwamen de afgelopen weken al voorbij, en dat leverde af en toe mooie maar ook hilarische momenten op.

De eerste uitzendingen werden verzorgd met medewerking van Iwan van der Valk, Evert Slager, Guido Fenneman en Asse Klein.

Onderstaand alle uitzendingen nogmaals op een rij:

 

Racesport.nl Live Chat: Dinsdag- en donderdagavond te zien via Racesport.nl, YouTube en Facebook. We zijn benieuwd naar jullie mening;

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App