Video: Alle Racesport.nl Live Chat uitzendingen tot nu toe op een rij

56
wilco-zeelenberg
Racesport Live Chat Wilco Zeelenberg

Sinds kort verzorgt Racesport.nl elke dinsdag en donderdagavond een Racesport.nl Live Chat, een ongeveer 55 minuten durend live gesprek met een bekend coureur of sleutelfiguur uit de sport. Onderstaand de eerste zes afleveringen nogmaals op een rij.

Vanaf week 14 is er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zoeken we vanaf de thuisbasis contact met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Niet een uur lang een strak gepland interview met alleen maar vragen, nee gewoon een leuk en luchtig gesprek met serieuze onderwerpen maar ook op tijd een grap en een grol……..en als afsluiter een vaste rubriek: het meest bijzondere, ludieke en spannende huurauto verhaal van de desbetreffende persoon.

NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen, Petronas Yamaha SRT teammanager Wilco Zeelenberg, Ten Kate Racing Yamaha coureur Loris Baz, Pata Yamaha Official WorldSBK Team coureur Michael van der Mark, Roadracing en British Superbike coureur Peter Hickman, TT Circuit Assen directeur en voormalige MotoGP coureur Jurgen van den Goorbergh kwamen de afgelopen weken al voorbij, en dat leverde af en toe mooie maar ook hilarische momenten op.

De eerste uitzendingen werden verzorgd met medewerking van Iwan van der Valk, Evert Slager, Guido Fenneman en Asse Klein.

Onderstaand alle uitzendingen nogmaals op een rij:

 

[poll id=”11″]

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App