Voorlopige 2021 British Superbike Championship kalender bekend

964
british-superbikes
British Superbikes | foto© Ian Ward

De Bennetts British Superbike Championship organisatie heeft tijdens de openingsdag van het seizoen op Brands Hatch een eerste voorlopige kalender voor 2021 vrijgegeven. Opvallend, het TT Circuit Assen ontbreekt en maakt derhalve ook komend seizoen geen deel uit van het kampioenschap.

Nu het huidige seizoen op zijn eind loopt verschijnen de eerste voorlopige wegracekalenders voor 2021. Nadat het IDM onlangs als eerste kampioenschap een voorlopige 2021 kalender presenteerde volgt nu ook het Bennetts British Superbike Championship.

Het seizoen wordt komend seizoen geopend in het weekend van 01 t/m 03 mei op Oulton Park, bevat vooralsnog elf raceweekenden en zal in het weekend van 15 t/m 17 oktober worden afgesloten in Brands Hatch.

2021-kalender

Handige links British Superbikes Brands Hatch (GP) – 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App