Laverty in 2019 met Team Go Eleven en Ducati in WorldSBK

62
laverty
Eugene Laverty | foto© Aprilia Racing

Eugene Laverty zal ook in 2019 actief blijven als coureur in het FIM Superbike World Championship. De Noord-Ier tekent hiervoor aanstaande zondag een overeenkomst met het Go Eleven Team dat komend seizoen de overstap maakt van Kawasaki naar Ducati.

Nadat Xavi Forés eerder op de dag bekend maakte zijn heil komend seizoen te gaan zoeken in het British Superbike Championship heeft Eugene Laverty nu bekend gemaakt dat hij ook in 2019 actief zal blijven als coureur in het World Superbike Championship.

Na net als Forés lang in onzekerheid te hebben gezeten – Laverty’s voormalige Milwaukee Aprilia team stapt komend seizoen over van Aprilia naar BMW en teambaas en Shaun Muir koos voor Tom Sykes als één van de coureurs – komt er ook voor Laverty een einde aan een onzekere periode.

Laverty heeft namelijk overeenstemming bereikt met Team Go Eleven om komend seizoen op een nieuwe Ducati Panigale V4 R van start te gaan in het WorldSBK. Laverty zal zondag naar Italië afreizen om op de thuisbasis van Team Go Eleven de deal te bezegelen met een handtekening.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App