Pata Snacks blijft ook in 2021 titelsponsor Yamaha WorldSBK Official Team

143
toprak-razgatlioglu
Toprak Razgatlioglu (l) en Andrea Locatelli (r) | foto© Yamaha Racing

Het Pata logo zal ook in 2021 te zien zijn op de machines van het Pata Yamaha WorldSBK Official Team. Yamaha Europe en de Italiaanse snackfabrikant hebben namelijk het na dit seizoen aflopende sponsorcontract met een jaar verlengd.

Toprak Razgatlioglu en nieuwkomer Andrea Locatelli zullen in 2021 te zien zijn in het FIM Superbike World Championship in een nagenoeg dezelfde kleurstelling als waarmee het Pata Yamaha WorldSBK Official Team de afgelopen seizoenen actief te bewonderen was in het op productiemachines gebaseerde wereldkampioenschap.

Pata Snacks, al een aantal seizoenen een belangrijke sponsor binnen het WorldSBK, zal in 2021 namelijk als titelsponsor verbonden blijven aan het Yamaha WorldSBK Official Team. Ter gelegenheid van deze verlenging brachten Razgatlıoğlu en Locatelli samen met Yamaha Motor Europe Road Racing Manager Andrea Dosoli onlangs een bezoek aan de Pata-fabriek in Castiglione delle Stiviere voor een lunch met Pata-eigenaar Remo Gobbi, en een rondleiding door hun gloednieuwe, ultramoderne productiefaciliteit.

Andrea Dosoli: “We zijn allemaal blij om dit zeer succesvolle en lange partnerschap met Pata Snacks voort te kunnen zetten. Na zes jaar in de WorldSBK is Pata nu synoniem voor zowel Yamaha als het kampioenschap. Het was een genoegen om Remo en zijn medewerkers te ontmoeten in hun fantastische nieuwe productiefaciliteit in Lombardije en ik ben blij dat hij net zo enthousiast is als wij over de toekomst van Yamaha en Pata. In 2021 hebben we beiden hoge verwachtingen in het WorldSBK en hun passie voor het werken met jonge rijders sluit perfect aan bij de filosofie van Yamaha.”

Pata’s betrokkenheid bij de motorsport beperkt zich niet tot alleen het titelsponsorship van het Pata Yamaha WorldSBK Official Team. Het Italiaanse bedrijf ondersteunt sinds jaar en dag ook jonge talenten in verschillende wereldkampioenschappen en ze hebben de afgelopen tien jaar met meer dan 20 verschillende coureurs samengewerkt, waaronder Noriyuki Haga, Jonathan Rea, Michael van der Mark en ook Valentino Rossi.

 

Handige links Pirelli Estoril Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App