Pirelli Teruel Round : Negende opeenvolgende zege voor Andrea Locatelli

441
andrea-locatelli
Andrea Locatelli | foto© Yamaha Racing

Andrea Locatelli blijft dit seizoen ongeslagen. De Italiaan won zondagmiddag op Motorland Aragon ook de tweede WorldSSP race van de Pirelli Teruel Round. Het was de negende opeenvolgende zege voor de voormalig Moto2 coureur in de klasse. Lucas Mahias en Isaac Viñales eindigden in deze race als tweede en derde.

Andrea Locatelli blijft dit seizoen het WorldSSP veld zijn wil opleggen. De Italiaan behield ook zondagmiddag in Aragon zijn ongeslagen status in de klasse door voor de negende keer dit seizoen als winnaar de finish te passeren.Na een vervelende crash van Raffaele de Rosa en Jules Cluzel halverwege de race ging de tweede plaats naar Lucas Mahias terwijl de Spanjaard in de slotfase de derde en laatste podiumplaats voor zich opeiste.

Philipp Oettl passeerde als vierde de finish voor Hannus Soomer, Peter Sebestyen, Corentin Perolari en Manuel Gonzalez.

De laatste twee plaatsen binnen de top gingen in deze race naar de in Nederlandse dienst rijdende Steven Odendaal en voormalig Moto3 coureur Danny Webb.

Voor een uitgebreider verslag van deze en de andere sessies van deze derde dag verwijzen we jullie naar de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl – Liveblog zondag.

 

Handige links  Pirelli Teruel Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App