Dinsdagavond 30 juni zal de Racesport.nl Live Chat grotendeels in het teken staan van het nieuws dat Michael van der Mark na dit seizoen vertrekt bij Yamaha. Verder het laatste transfernieuws vanuit zowel de MotoGP- als ook de WorldSBK paddock.

De afgelopen weken was er regelmatig op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze live-chatsessies bespreken Evert Slager en Iwan van der Valk de actuele zaken binnen de sport en wordt er regelmatig contact gezocht met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens door het vaste presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager aan de betreffende persoon gesteld worden en zo veel als mogelijk direct tijdens de chat door de aanwezige gast (en) beantwoord worden.

Dinsdagavond 30 juni staat de Racesport.nl Live Chat grotendeels in het teken van Michael van der Mark. Yamaha maakte dinsdagochtend namelijk bekend dat de Nederlander na vier jaar zijn na dit seizoen aflopende contract niet zal verlengen en een andere weg in zal slaan. Wat gaat de Nederlander doen, wat zijn de belangrijkste beweegredenen van dit besluit, wie wordt zijn opvolger en binnen het Pata Yamaha Official WorldSBK Team de nieuwe teamgenoot van Toprak Razgatlioglu, wat zijn de gevolgen voor Van der Mark voor de rest van het seizoen en wat betekent dit voor de rest van de WorldSBK transfermolen?

Evert Slager en Iwan van der Valk zullen hierover gedurende de, een ongeveer een uur durende, Live Chat hun licht laten schijnen en gedurende de uitzending zullen er een aantal betrokkenen kort hun visie geven op de ontstane situatie. Tevens zal Racesport.nl redacteur Guido Fenneman aanwezig zijn om de vragen van de fans te verzamelen, vragen die we tijdens de uitzending zoveel als mogelijk zullen proberen te beantwoorden.

Verder in de uitzending aandacht voor de overige nieuwtjes uit de MotoGP en WorldSBK paddock en wordt er stil gestaan bij de Racesport.nl supporters actie welke de afgelopen week op de website werd geïntroduceerd, of beter gezegd nieuw leven in werd ingeblazen.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met de Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App